Uutuudet

    

Silmä- ja aurinkolasien nettikauppaa harjoittava ruotsalainen Favoptic nostaa esiin alan vapauttavan lakiehdotuksen Ranskasta

(2013-12-20) Silmälasien internet-myynti vapautuu Ranskassakin

Uuden lakiehdotuksen myötä voivat nyt ruotsalaisten lisäksi myös ranskalaiset hankkia silmälasinsa netistä. Tähän asti Ranskassa silmälaseja ovat saaneet myydä vain optikkoliikkeet. Kasvavan kilpailun netissä odo-tetaan laskevan silmälasikehysten sisäänostoja rajusti. Optikot joutuvat nyt myös merkitsemään asiakkaan pupillien etäisyyden silmälasireseptiin, joka helpottaa kuluttajien silmälasien hankkimista netin kautta.
Lue lisää page_white_acrobat.png


Mobiilisovellus joka korvaa optikon tekemän näöntarkastuksen

(2013-09-17) Lähitulevaisuudessa kuka tahansa voi suorittaa itse oman näöntarkastuksensa yksinkertaisen ja edullisen, mobiililaitteeseen kiinnitettävän lisälinssin avulla. Tämä uusi tekniikka, joka perustuu mobiilisovelluksen ja irrotettavan lisälinssin hyödyntämiseen, on kehitetty Yhdysvalloissa. Netrasystemiksi nimetty innovaatio voi tulevaisuudessa korvata sekä optikot että kalliit laitteistot.
Lue lisää page_white_acrobat.png


FAVOPTICIN LEHDISTÖAAMIAISEN SUOSIO YLLÄTTI ILOISESTI

(2013-09-13) Ruotsalaisen Favopticin tiedotustilaisuus houkutteli keskiviikkona 11.9.2013 hotelli Kämpin Paavo Nurmi kabinetteihin sankoin joukoin silmälaseista kiinnostunutta kutsuvierasyleisöä. Pressiaamiaiset ovat ruotsalaiselle Favopticille jo perinteisiä Tukholmassa, mutta Suomessa yritys esiintyi nyt ensimmäistä kertaa medialle.
Lue lisää page_white_acrobat.png


Maailman ensimmäiset kierrätetyistä muovipulloista valmistetut silmälasikehykset

(2013-06-11) Nykyään kun kierrätys ja ekologiset valinnat ovat monelle jo itsestäänselvyys, joka ohjaa valintoja, Favoptic on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa silmälasikehykset, jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.


Favoptic on kehittänyt aivan uuden tavan sovittaa silmälaseja netissä

(2013-05-16) Favoptic esittelee uudenlaisen tavan kokeilla silmälasikehyksiä suoraan netissä. Ladattuaan itsestään valokuvan palveluun, asiakas voi sovittaa ja vertailla eri kehysmalleja Favopticin nettityökalun avulla. Muista saman tyyppisistä webratkaisuista poiketen Favopticin patentoitu sovitustyökalu näyttää kehyksen oikeassa mittasuhteessa kasvoihin nähden – mikä tietenkin antaa hyvin totuudenmukaisen kuvan kehysten sopivuudesta.
Lue lisää page_white_acrobat.png


Favoptic lanseeraa oman piilolinssimerkin

(2012-05-24) Favoptic 1-Day Moist – uusimman sukupolven piilolinssit edullisimpaan hintaan. Favoptic, johtava silmälasien nettikauppa, esittelee kolme uutta piilolinssimallia pohjoismaisille markkinoille.

– Kilpailuvalttejamme ovat sekä linssien korkea laatu että niiden hinta, sanoo Carl Erik Eriksson, Favopticin toimitusjohtaja. – Favoptic 1-Day Moist on ehdottomasti markkinoiden edullisin High-Tech –linssi.
Lue lisää page_white_acrobat.png


Favoptic alentaa tunnettujen piilolinssimerkkien hintoja jopa 40 prosenttia

(2012-03-01) Favoptic, johtava silmälasien nettikauppa, alentaa nyt tuntuvasti suosituimpien piilolinssien hintoja. Suomalaiset asiakkaat voivat nyt ostaa tunnettujen valmistajien linssejä jopa 40 prosenttia aiempaa halvemmalla. ”Piilolinssien ei tarvitse maksaa enempää”, sanoo Carl Erik Eriksson, Favopticin toimitusjohtaja.
Lue lisää page_white_acrobat.png


Vaihda ulkonäköä Favopticin iPhone- applikaatiolla

(2010-12-17) Viileän älyllinen, klassisen tyylikäs vai vauhdikas ja sporttinen? – silmälasien avulla on helppo vaihdella ulkonäköä. Favoptic lanseeraa nyt iPhone-applikaation, joka mahdollistaa yli 200 silmälasimallin sovittamisen valokuvan pohjalta iPhonessa. Julkistamisensa jälkeen Favopticin sovellus on ollut yksi App Storen Lifestyle-kategorian suosituimpia ilmaisapplikaatioita.
Lue lisää page_white_acrobat.png
Svensk version page_white_acrobat.png


Favoptic.fi julkistaa silmälasikehysten designkilpailun voittajat Aalto­yliopiston taideteollisessa korkeakoulussa

(2010-05-12) Favoptic on nettikauppa, joka markkinoi edullisia silmälaseja osoitteessa www.favoptic.fi Kevään aikana Favoptic ja Aalto­yliopiston taideteollisen korkeakoulun oppilaskunta Tokyo ovat järjestäneet design­kilpailun opiskelijoille. Kilpailun voittajat palkitaan 12. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa.
Lue lisää page_white_acrobat.png
Svensk version page_white_acrobat.png


Favoptic iloitsee: laadussa ei eroja, mutta paljon vaihtelua hinnoissa

(2009-12-07) Favoptic.com, Euroopan silmälasimarkkinoiden nettihaastaja, iloitsee Ruotsin teknisen tutkimusinstituutin SP:n tekemästä, silmälasien laatua koskevasta selvityksestä. Tutkimus osoittaa turhiksi uskomukset siitä, että eri optikkoliikkeiden Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa myymien linssien tai kehysten välillä olisi merkittäviä laatueroja. Favoptic kuitenkin ihmettelee, miksi nettitoimijat on kokonaan jätetty pois tutkimuksesta. Meidän tuotteemme edustavat nimittäin samaa korkeaa laatua, mutta hintamme ovat huomattavasti edullisemmat kuin tutkimuksessa mukana olevilla optikkoliikkeillä.
Lue lisää page_white_acrobat.png


Nettihaastaja Favoptic tuo uuden tuotekonseptin Suomen markkinoille

(2009-09-15) Ruotsalainen Favoptic on jo muutaman vuoden ajan toimittanut silmälaseja myös suomalaisille asiakkaille. Ruotsissa silmälasit ovat vapaata kauppatavaraa ja jo yli 100 000 suomalaista on havainnut, että silmälasit kannattaa tilata suoraan Ruotsista. Favopticin menestys perustuu eritoten edullisiin hintoihin ja asioimisen helppouteen. Tämän syksyn uutuus on Favoptic Personal PrintTM, palvelu jonka kautta myös suomalaiset asiakkaat voivat itse suunnitella silmälasinsa.
Lue lisää page_white_acrobat.png
Svensk version page_white_acrobat.png