Lisähinta +79 €

Silmälasit autoiluun

Autoiluun sopivat silmälasit takaavat paremman näkyvyyden ratin takaa. Ne lisäävät ajoturvallisuutta ja näkömukavuutta, riippumatta siitä oletko liikkeellä sateella vai auringonpaisteella.

Autoile mukavasti ilman häiritseviä heijastuksia

On itsestään selvää, että kuljettajan on voitava nähdä kunnolla autoa ajaessaan. Ranskassa, Sveitsissä ja Espanjassa on pakollista, että silmälaseja käyttävällä kuljettajalla on oltava mukanaan ylimääräiset silmälasit. Suomessa tai Ruotsissa tällaista vaatimusta ei ole.

Silmälasien käyttäjälle näkömukavuus on erittäin tärkeää autoa ajaessa. Silmälasiesi pitäisi vähentää häiritsevää heijastusta ilman, että lasit ovat liian tummat. Välillä joudut ehkä ajamaan tunnelissa. Terveillä silmillä varustettu henkilö voi silloin nopeasti ottaa aurinkolasit päästään, mutta silmälasien käyttäjä ei voi sitä tehdä.

Vaaleat polarisoidut linssit ovat parhaat

Monet Favopticin asiakkaat ovat sitä mieltä, että vaaleat polarisoidut lasit toimivat parhaiten. Linssit suodattavat pois asfaltilta ja muista ajoneuvoista lähtevää häikäisyä. Etenkin monet ammattiautoilijat valitsevat Favopticin vaaleanharmaat, 30% tummat polarisoidut lasit.

Fotokromaattiset lasit tummenevat auringon UV-säteilystä ja toimivat hyvin ulkona. Mutta auton ikkunalasit estävät niin tehokkaasti UV-säteilyä että fotokromaattiset lasit eivät tummene sisällä autossa.

Selkeä hinnoittelu - ilman ylimääräisiä kuluja

Kuluttajana ja asiakkaana voit edellyttää, että hinnoittelu on selkeää ja näet helposti silmälasien lopullisen hinnan eri kehys- ja linssivaihtoehdoilla. Sen takia löydät jokaiselta tuotesivulta hintalaskurin. Testaa ja klikkaa nähdäksesi lopullinen hinta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.