Näin helppoa on silmälasien ostaminen Favopticilta!

1. Valitse kokeilukehykset

Aloita tutustumalla laajaan kehyskokoelmaamme, jonka löydät nettisivultamme. Kun löydät kehyksen jota haluat sovittaa, klikkaat kohtaa "Lainaa".

Voit lainata kotiin kerralla enintään neljät kokeilukehykset maksutta ja ilman ostovelvoitetta.

Step 1 Eye Examination
Step 2 Eye Examination

2. Kokeile kotona - Tilaa kotisivultamme

Muutaman päivän kuluttua sovituskehykset postitetaan kotiisi informaatiokansion kanssa. Nyt voit kokeilla kehyksiä kaikessa rauhassa. Jos löydät yhdet tai useammat kehykset, jotka haluat ostaa, teet tilauksesi kotisivuillamme klikkaamalla linkkiä “Tilaa” sekä liittämällä mukaan silmälasireseptisi jonkin alla luetellun vaihtoehdon mukaisesti. Kuten sanottu, mitään ostopakkoa ei ole. Sovituskehykset lähetät yksinkertaisesti takaisin meille, postikuluja sinun ei tarvitse maksaa.

3. Resepti

Jotta voisit ostaa silmälasit Favopticilta, tarvitsemme silmälasireseptisi. Voit hankkia sen useammalla tavalla. Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto:

  1. Kun olet saanut reseptin, lähetä meille siitä kopio jollakin seuraavista tavoista: Postita kopio sovituskehysten mukana. Lataa resepti kotivullamme samalla kun teet silmälasitilauksen, tai mene osioon “Oma sivuni" ja lataa resepti.
  2. Lähetä kopio reseptistä meille sähköpostilla, faksilla, postitse tai yhdessä sovituskehysten kanssa.
  3. Tarvittaessa voit mennä näöntarkastukseen mihin tahansa optikkoliikkeeseen. Pyydä optikolta resepti mukaasi ja lähetä meille kopio siitä sähköpostilla, faksilla, postitse tai yhdessä sovituskehysten kanssa.
Step 3 Eye Examination
Step 4 Eye Examination

4. Valmiit silmälasit toimitetaan sinulle kotiin

Saat valmiit silmälasit ja laskun postitse 7-14 päivän kuluttua tilauksesta. Jos et jostain syystä halua pitää laseja, sinulla on 14 päivän katumusoikeus. Haluamme, että olet täysin tyytyväinen.