Toimitusehdot silmälaseille ja sovituskehyksille.

Korjaustakuu

Favopticilta ostamissasi silmälaseissa on 12 kuukauden korjaustakuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Takuu edellyttää lasien normaalia käsittelyä eikä korvaa itseaiheutettuja vahinkoja. Muiden vaurioiden/korjauksien kustannuksista asiakas vastaa itse, niin kehysten kuin linssien osalta. Korjausosastomme arvioi, minkä tyyppisestä vahingosta on kysymys.

Katumusoikeus

Sinulla on täysi 14 päivän katumusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotat lasit. Sinulla on mahdollisuus kokeilla huolellisesti silmälasejasi ennen päätöksentekoa. Lasit tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa yhdessä lähetysluettelon kanssa. Asiakkaana katumusoikeutta käyttäessäsi joudut kustantamaan itse lähetyksestä koituvat postikulut. Lasien tulee olla uudenveroisessa kunnossa. Katumusoikeuteen kuuluu, että voit palauttaa lasit meille syytä ilmoittamatta. Jotta voimme jatkuvasti parantaa tuotteidemme laatua ja asiakaspalveluamme, olemme kuitenkin kiitollisia, mikäli kerrot palautuksen syyn. Reklamaation, katumisoikeuden tai korjaustyön yhteydessä on tuote asiakkaana lähetettävä osoitteeseen: Favoptic PL 100 96101 Rovaniemi Suomi Finland

Toimitusaika

Silmälasien toimitusaika on normaalisti 10-14 päivää siitä kun olemme saaneet täydellisen tilauksen.

Maksaminen

Ostokset maksetaan laskua vastaan. Mikäli emme ole saaneet suoritusta eräpäivään mennessä, lähetämme asiakkaalle maksumuistuksen josta veloitamme 5 euron lisämaksun. Mikäli laskua ei edelleenkään makseta muistutuksen jälkeen, annamme sen perintätoimiston hoidettavaksi.

Henkilötietojen käsittely

Kaikki henkilötiedot, jotka saamme silmälasitilauksen ja -toimituksen yhteydessä tai vieraillessasi Favopticin kotisivuilla käsitellään henkilösuojalain mukaisesti. Favoptic tallentaa ja käsittelee henkilötietoja siten, että täytämme lain ja viranomaispäätösten asettamat velvollisuudet. Henkilötietoja hyödynnetään markkina- ja asiakasanalyysien perustana, liiketoimintamenetelmien ja metodien sekä riskinhallinnan kehitystyössä. Henkilötietoja käytetään myös markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja luovutetaan edelleen EU:n sisä- tai ulkopuolelle Favopticin yhteistyökumppaneille, alihankkijoille, luotonantajille ja viranomaisille ilmoitettuihin tarkoituksiin. Tilaamalla lasit Favopticilta hyväksyt nämä ehdot samoin kuin sen, että voimme lähettää sinulle informaatiota ja markkinointiviestintää. Sinulla on oikeus kirjallisesti vaatia Favopticilta tietoa siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja Favopticilla on. Sinulla on myös oikeus vaatia, että virheelliset tiedot oikaistaan tai poistetaan. Voit myös milloin tahansa ilmoittaa kirjallisesti, ettet halua vastaanottaa suoramainontaa.

Laskun vastaanottaja muu kuin tilaaja

Jos olet tilatessasi ilmoittanut työnantajasi laskun vastaanottajaksi, toimitamme laskun kuitenkin sinulle, yhdessä silmälasiesi kanssa. On sinun vastuullasi viedä lasku työnantajallesi ja huolehtia siitä, että se maksetaan. Maksuvelvollisuus on siis edelleen sinulla ja jos jostakin syystä emme saa suoritusta, lähetämme maksumuistutuksen sinulle. Mikäli joudumme turvautumaan maksun perintään, olet myös siinä tapauksessa vastuullinen osapuoli.

Favoptic Personal Print™

Hyväksymällä Favopticin toimitusehdot vakuutat, että sinulla on tarvittavat käyttöoikeudet niihin kuviin, joita hyödynnät Favoptic Personal Print™ - designissasi. Favoptic pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä sellaisia tilauksia, joissa käytettyjä kuvia voidaan pitää sopimattomina tai luotaantyöntävinä.

Ahvenanmaan tilaukset toimitetaan kuten ennenkin Mikäli sinulta veloitetaan Maarianhaminan postissa Ahvenanmaan arvonlisävero, palautamme maksun sinulle. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme support@favoptic.fi ja lähetä kopio maksukuitista sekä pankkiyhteystietosi, niin palautamme maksamasi summan.

Sovituskehysten toimitusehdot

Yleensä lähetämme tilaamasi sovituskehykset saman päivän aikana tai sitä seuraavana arkipäivänä. Juuri nyt monet haluavat sovittaa kehyksiä kotona. Jotta voimme tarjota kaikille asiakkaillemme hyvää ja nopeaa palvelua, on tärkeää että palautat lainaamasi sovituskehykset mahdollisimman nopeasti – viimeistään kolmen päivän kuluttua. Mikäli emme ole vastaanottaneet lainaamiasi kehyksiä sovitun ajan sisällä, lähetämme sinulle sähköpostitse muistutuksen. Jos emme muistutuksen jälkeenkään ole saaneet kehyksiä takaisin, laskutamme sinua palauttamattomista sovituskehyksistä.