Ohjeita ja vinkkejä kun otat uudet silmälasisi käyttöön!

Käytä uusia silmälasejasi mahdollisimman paljon

Sinulla on 14 päivää aikaa koekäyttää uusia silmälasejasi. Pyri tänä aikana käyttämään laseja mahdollisimman paljon, sillä tavallisesti kestää jonkin aikaa ennen kuin silmät tottuvat uusiin linsseihin.


Huoltopakettisi: ruuvimeisseli ja puhdistusliina

Saat silmälasiesi mukana mikrokuidusta valmistetun puhdistusliinan, joka on oiva väline linssien kiillottamiseen. Kun lasit vaativat puhdistusta, huuhtele ne haalealla (ei kuumalla) vedellä ja miedolla tiskiaineella. Kuivaa varovaisesti puhtaalla, pehmeällä pyyhkeellä.

Mikäli silmälaseissasi on Antireflex- eli heijastumattomuuskäsittely, on tärkeää ettet altista niitä suurille lämpötilan vaihteluille, esimerkiksi kuumalle höyrylle kun avaat uunin luukun, voimakkaalle auringonvalolle autossa, tai käsittelemällä niitä kuumalla vedellä. Jos laitat hiuskiinnettä, ota lasit pois päästä. Yleensä hiuskiinne irtoaa helposti laseista tiskiaineella ja vedellä, mutta pelkällä puhdistusliinalla pyyhkiminen saattaa hangata linssiä liian kovaa ja vahingoittaa sen pintakerrosta. Vältä myös karkeita paperipyyhkeitä, sellaisia joita tyypillisesti käytetään julkisten tilojen käymälöissä; tämän tyyppinen paperilaatu voi sisältää vähäisen määrän hiekkakiteitä, jotka naarmuttavat linssiä.

On mahdollista, että sankojen ruuveja täytyy jälkisäätää parin kuukauden kuluttua. Sitä varten olemme lähettäneet sinulle pienen ruuvimeisselin.


Näin säädät

Esittelyfilmi Yksiteholasit
Esittelyfilmi Moniteholasit

Favopticin silmälasit on säädetty siten, että ne sopivat useimmille käyttäjille. Joissakin tapauksissa ne kaipaavat hieman lisäsäätöä. Se on helppoa: noudatat vain alla olevia ohjeita.


1. Aisat saavat joustaa hieman suhteessa pään muotoon. Kuva ylhäältä päin katsottuna. Metalliaisoja voi taivuttaa jonkin verran. Muotoillaksesi muoviaisoja, pidä yhtä aisaa kerrallaan kuumassa, juoksevassa vedessä kolmen minuutin ajan.

2. Metallikehysten nenäosan tuet on kiinnitetty pienillä metallikiinnikkeillä. Tukia pitää mahdollisesti säätää sopiviksi niin että kehykset tuntuvat mukavilta ja ovat sopivalla korkeudella.

3. Aisan ja linssiosan kulma näyttää tyypillisesti tällaiselta. Silmälaseihisi on valmiiksi säädetty kuvan kaltainen kallistus.

4. Tarkistaaksesi ovatko kehykset suorat voit esimerkiksi asettaa ne ylösalaisin tasaiselle pöydälle.

Tuotetakuu

Favopticin silmälaseilla on 12 kuukauden korjaustakuu, joka kattaa mahdolliset valmistusviat. Lähettäessään tuotteen Favopticille korjattavaksi asiakas maksaa ainoastaan postikulut.


Favoptic tuki

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen uusiin laseihisi. Jos sinulle ilmaantuu ongelmia tai kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse support@favoptic.fi tai puhelimitse 09 85 67 15 99.