Moniteholasit

Silmälasit moniteholinsseillä linssit eri etäisyyksille

Moniteholaseihin hiotaan useita vahvuuksia yhteen ja samaan linssiin. Ne taittavat valoa eri tavoin riippuen mistä linssin kohdasta katsot. Kun katsot suoraan eteenpäin, näet tarkasti kauas. Kun katsot alaspäin, näet hyvin lähietäisyydelle. Moniteholasit sopivat sinulle, jonka täytyy pystyä nopeasti vaihtamaan näköetäisyydeltä toiselle.

Lisähinta +159 €

FreeForm moniteholinssit

Vallankumouksellinen FreeForm -tekniikka hyödyntää uusinta hiontatekniikkaa. Sinulle hiotaan uniikit silmälasit, jotka on räätälöity juuri sinulle oman reseptisi mukaisesti, sinun pupillietäisyydelläsi ja valitsemaasi kehykseen. Lisäksi mukana on heijastuksenestokäsittelymme, joka antaa paremman suojan säteilyä vastaan ​​(UV-A ja UV-B) sekä laajennetun naarmuuntumissuojan laseille. FreeForm tarkoittaa parasta mahdollista hiontaa – kohtuulliseen hintaan.

Lisähinta +79 €

Perinteiset monitehot

Käytännössä hyödynnämme edistyksellistä FreeForm -tekniikkaa myös perinteisten moniteholinssien hiomisessa, mutta käytämme valmiita muotteja. Tämä on halvempaa, koska samaa muottia voidaan hyödyntää massatuotannossa - mutta valikoima on rajattu niihin muotteihin joita meillä on valmiina. Samalla lailla kuin vaatteiden kanssa: massatuotanto on halvempaa, mutta räätälöity istuu paremmin.

Lisähinta +120 €

Näyttöpäätelasit - toimistomonitehot

Näyttöpäätelasit, toimistomonitehot, syväterävät - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Periaate on sama. Hiomme moniteholasit joissa yläosa on säädetty etäisyydelle joka on hieman työpöydän takana ja siten voimme luoda leveämmän keskiosan ja suuremman lukuosan jotta voit työskennellä mukavammin. Sijoittamalla luku- ja keskiosan korkeammalle vältyt niskakivulta katsoessasi tietokoneen näytön yläosaa.

Selkeä hinnoittelu - ilman ylimääräisiä kuluja

Kuluttajana ja asiakkaana voit edellyttää, että hinnoittelu on selkeää ja näet helposti silmälasien lopullisen hinnan eri kehys- ja linssivaihtoehdoilla. Sen takia löydät jokaiselta tuotesivulta hintalaskurin. Testaa ja klikkaa nähdäksesi lopullinen hinta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.