Aurinkolasit vahvuuksilla

Valitse eri vaihtoehdoista

Aurinkolasit vahvuuksilla ovat sekä mukavuustekijä että käytännöllinen valinta. Valittavanasi on kolmen tyyppisiä vaihtoehtoja: klassiset, polarisoidut ja fotokromaattiset aurinkolasit.

Lisähinta +39 €

Klassiset aurinkolasit – Tummat linssit

Klassiset aurinkolasimme ovat 80% tummat ja sävyltään ruskeat. Ne antavat 100% suojan UVA ja UVB säteilylle.

Lisähinta +79 €

Polarisoidut aurinkolasit – Vältä häiritsevät heijastukset

Polarisoidut aurinkolasimme estävät lumesta, vedestä ja märältä asfaltilta lähteviä heijastuksia. Ne soveltuvat sen vuoksi erinomaisesti erilaisiin ulkoharrastuksiin kuten hiihtoon, purjehdukseen tai kalastukseen. Meillä on myös erityiset kalastuslasit sinulle, joka harrastat kalastamista. Polarisoidut lasit ovat miellyttävin vaihtoehto silmillesi ja paras valinta kun ajat autoa aurinkoisella säällä.

Tähän linssityyppiin yhdistetään aina heijastuksenesto-käsittely. Värivaihtoehdot ovat klassinen tummanvihreä, tummanharmaa, vaaleanharmaa ja ruskea.

Lisähinta +79 €

Fotokromaattiset aurinkolasit - Tummenevat linssit

Kätevät fotokromaattiset lasit ovat paras ratkaisu sinulle, joka käytät koko ajan silmälaseja etkä halua vaihtaa aurinkolaseihin joka kerta kun aurinko pilkistää esiin.

Fotokromaattiset linssit reagoivat UV-säteisiin ja tummenevat sen mukaan mitä vahvempaa säteily on. Kun menet sisälle, linssit vaalenevat. Linssien sävy vaihtelee välillä 8-75% riippuen UV-säteilyn voimakkuudesta. Fotokromaattiset aurinkolinssit ovat saatavilla ruskean tai harmaan sävyisenä.

Monreale ruskealla aurinkolinssillä ja klassisen tummanvihreällä polarisoidulla aurinkolinssillä

Agrigento tummanharmaalla ja vaaleanharmaalla polarisoidulla aurinkolinssillä

Lainaa kotiin ilmaiseksi!

Sovituskehykset eri aurinkolasilinsseillä

Nyt voit lainata kotiin kaksi erikoiskehystä joiden avulla voit vertailla eri aurinkolinssejä. Kehyksiin on istutettu neljä erilaista aurinkolasilinssiä.

Sovituskehysten lainaaminen Favopticilta on ilmaista, kuten aina, eikä siihen sisälly mitään ostovelvoitteita. Muistathan että voit lisäksi samanaikaisesti tilata myös kaksi muuta kehysmallia kotiin sovitettavaksi. Aurinkolaseiksi kannattaa valita hieman isompi kehysmalli, koska isommat linssit antavat paremman suojan silmillesi.

Selkeä hinnoittelu - ilman ylimääräisiä kuluja

Kuluttajana ja asiakkaana voit edellyttää, että hinnoittelu on selkeää ja näet helposti silmälasien lopullisen hinnan eri kehys- ja linssivaihtoehdoilla. Sen takia löydät jokaiselta tuotesivulta hintalaskurin. Testaa ja klikkaa nähdäksesi lopullinen hinta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.