Hiotut aurinkolasit

Kaikkiin kehysmalleihimme voi yhdistää aurinkolasit, jotka suojaavat auringonvalolta ja UV-säteilyltä.

Perinteiset aurinkolasimme
(Aina tummat linssit)
Lisähinta
+ 39 €
Perinteiset aurinkolasimme ovat sävyltään 80%:n ruskeat ja antavat täyden suojan UVA- sekä UVB-säteilyä vastaan.
Polarisoidut aurinkolasimme
(Aina tummat linssit)
Lisähinta
+ 79 €
Polarisoidut aurinkolasimme estävät lumesta, vedestä ja märältä asfaltilta lähtevää heijastusta, joten ne soveltuvat erityisesti ulkoilmaharrastuksiin kuten hiihtoon, purjehdukseen ja kalastukseen.Polarisoidut aurinkolasit ovat paras vaihtoehto kun ajat autoa voimakkaassa auringonpaisteessa. Vakiona aina myös heijastumattomuuskäsittely. Löytyy vaihtoehdoissa: klassinen tummanvihreä, tummanharmaa, vaaleanharmaa tai ruskeat.
Fotokromaattiset aurinkolasit
(Tummenevat linssit)
Lisähinta
+ 79 €
Fotokromaattiset lasit reagoivat auringon UV-säteisiin ja tummenevat mitä vahvempi auringonpaiste on. Ja kun menet sisälle, ne vaalenevat. Linssien tummuusaste on 8–75%, riippuen UV-säteilyn määrästä. Voit valita ruskean tai harmaan sävytyksen fotokromaattisiin linsseihisi.

Huomio! Fotokromaattiset aurinkolasit eivät toimi autoillessa koska tuulilasi poistaa UV-säteilyn. Autoiluun suosittelemme polarisoituja aurinkolaseja. Mikäli olet vuoristossa, saatat ihmetellä miksi fotokromaattiset lasit pysyvät tummina jopa pilvisellä säällä. Se johtuu vuoriston intensiivisestä UV-säteilystä.

Sovituskehykset eri aurinkolasilinsseillä - Lainaa kotiin ilmaiseksi!

Monreale ruskealla aurinkolinssillä ja
klassisen tummanvihreällä polarisoidulla aurinkolinssillä
Agrigento tummanharmaalla ja vaaleanharmaalla
polarisoidulla aurinkolinssillä

Nyt voit lainata kotiin kaksi erikoiskehystä joiden avulla voit vertailla eri aurinkolinssejä. Kehyksiin on istutettu neljä erilaista aurinkolasilinssiä.

Sovituskehysten lainaaminen Favopticilta on ilmaista, kuten aina, eikä siihen sisälly mitään ostovelvoitteita. Muistathan että voit lisäksi samanaikaisesti tilata myös kaksi muuta kehysmallia kotiin sovitettavaksi. Aurinkolaseiksi kannattaa valita hieman isompi kehysmalli, koska isommat linssit antavat paremman suojan silmillesi.