Lisähinta +79 €

Kaksiteholasit

Silmälasit, joissa kaksiosainen hionta selkeällä lukualueella

Kaksiteholinsseissä on kaksi erillistä näköaluetta. Ylemmällä osalla näet kauas ja alhaalla on selkeä lukualue lähelle katsomista varten.

Klassiset kaksiteholinssit

Klassiset kaksiteholinssit tunnistaa rajasta, jossa erottuu linssin kaksi hiontaa: alue kauas katsomiseen ja lukualue. Kun linssit aikoinaan valmistettiin mineraalilasista, lukualue oli erillinen osa, jossa oli korkeampi taittoindeksi ja joka kiinnitettiin linssiin etäisyyden mukaan. Nykyään kaikki linssit valmistetaan käytännössä CR39 -materiaalista – eräänlaisesta optiikkaan soveltuvasta muovista.

Klassiset kaksiteholinssit on nykyään lähes kokonaan korvattu moniteholinsseillä. Jotkut kuitenkin edelleen haluavat nimenomaan perinteisellä tavalla hiottuja kaksiteholaseja, joten pidämme niitä edelleen valikoimassamme.

Selkeä hinnoittelu - ilman ylimääräisiä kuluja

Kuluttajana ja asiakkaana voit edellyttää, että hinnoittelu on selkeää ja näet helposti silmälasien lopullisen hinnan eri kehys- ja linssivaihtoehdoilla. Sen takia löydät jokaiselta tuotesivulta hintalaskurin. Testaa ja klikkaa nähdäksesi lopullinen hinta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.