0

SienaSininen (blue)

59Yhteensä

Laske hinta suoraan!

Hintaan sisältyy: silmälasit sinun vahvuuksillasi, alv, ilmainen toimitus sekä täysi palautusoikeus.
Valitse linssi

Lisävalinnat
Seuraava vaihe
  • Standardi moniteholinssi eivät sovi näihin kehyksiin.
  • FreeForm moniteholinssi eivät sovi näihin kehyksiin.

SienaSininen (blue)

Tyylikäs puolikehys, linssit kiinnitetty alareunasta nailonlangalla.

image
A:
51 mm
B:
24 mm
C:
125 mm
D:
15 mm
E:
135 mm
Kommentit: 4 kpl
Käyttäjien arvio 7 ääntä

Antti 12 Marras 2018 - 16:26
Arvioitu:
Neljän vuoden aikana minulla on ollut näitä kahdet. Todellä hyvät ja kevyet lasit paksuillakin linsseillä. Nyt meni valitettavasti sanka poikki, mutta varaosina löytyi kehystä vielä edullisesti, josta saan toisen sangaan.

Anri 23 Tammi 2015 - 11:57
Nyt ei onnistunut valintani :( Sovituspokat passasivat minulle paremmin kuin uudet, jotka sain kotiini. Syy on siinä, että sovituslasit olivat "väljemmät" sangoistaan. Uudet lasini ovatkin liian kapean malliset minulle -> sangat painavat punaisen viirun ohimoilleni. Harmi, tuota en osannut ennakoida.

Jere 28 Maalis 2013 - 18:05
Arvioitu:
Tosi hyvän tuntuiset, vaikka onkin iso pää ja paksut ( -10, - 6) linssit. On noi linssit noin millin paksummat kuin vanhat lasini, joissa on hieman vähemmän taittoa ja korkeataitteiset linssit, mutta ei se haittaa, kun hinta oli vaan 39 euroa. Itseasiassa kukaan mun tuttu ei usko, että voi saada toimivat lasit näin edullisesti. Tilaus tuli noin viikossa siitä, kun olivat vastaanottaneet takaisit sovituskehykset. Hyvää settii ja oon tyytyväinen.

Tarja 5 Joulu 2010 - 14:53
lainakorini tyhjä

Sinun arviosi
  Valitse ja klikkaa
Nimi Kirjaudu sisään voidaksesi antaa kommentteja tai arvioita.

Kommentti *
* Kommenttikenttään voit kirjata kokemuksiasi kyseisestä kehysmallista. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta et saa yhteyttä asiakaspalveluun.