0

ParmalargeHopea (silver)

59Yhteensä

Laske hinta suoraan!

Hintaan sisältyy: silmälasit sinun vahvuuksillasi, alv, ilmainen toimitus sekä täysi palautusoikeus.
Valitse linssi

Lisävalinnat
Seuraava vaihe

ParmalargeHopea (silver)

Samanlainen kuin Parma, mutta linssit ovat hieman suuremmat ja sopivat myös moniteholinsseille. Kehyksen sanka joustosaranalla.

image
A:
50 mm
B:
34 mm
C:
130 mm
D:
19 mm
E:
140 mm
Kommentit: 5 kpl
Käyttäjien arvio 36 ääntä

Ulla 23 Loka 2015 - 08:04
Arvioitu:
Yli 7 vuotta hyvin käytössä kestäneet tummuvat moniteholasit. Aluksi tuntuivat tosi heppoisilta, mutta ruuvien löystymisen lisäksi mitään huonoa ei ole. Ruuvimeisseli tulee mukana, tarkistelen välillä kiristystä.

Seppo 18 Maalis 2015 - 21:06
Arvioitu:
Minulla on ollut samat (toimisto)lasit toista vuotta. Välillä roikkuu rinnalla ja taas päässä. Usein autossa turvavyön alla rinnalla, mutta ihmeen hyvin ovat kestäneet. Tilaan juuri uusia.

Sari 2 Loka 2011 - 17:35
Kehysmalli liian "heppoinen" ja kevyt eivät mallanneet päähäni. Linssit olivat hyvin hiottu reseptin mukaan. tilaan seuraavan satsin kehyksiä, toivon löytäväni sopivan kehyksen!

Leo 27 Touko 2011 - 06:26
Linssiä puhdistaessa vasenlinssi halkesi keskeltä vissiin näillä on kestoaika vain 1-vuosi kun useammalle on käynyt samalain.

Pekka 27 Elo 2010 - 12:20
Enpä tilaa näitä vaikka kuinka huomaamattomat ja söpöt ovatkin - yksinkertaisesti näkökenttä liian kapea minulle ja kehysten päät tulevat häiritsevästi katselualueelle.

Sinun arviosi
  Valitse ja klikkaa
Nimi Kirjaudu sisään voidaksesi antaa kommentteja tai arvioita.

Kommentti *
* Kommenttikenttään voit kirjata kokemuksiasi kyseisestä kehysmallista. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta et saa yhteyttä asiakaspalveluun.