CortonaTummanruskea (dark-brown)

39Yhteensä

Laske hinta suoraan!

Hintaan sisältyy: silmälasit sinun vahvuuksillasi, alv, ilmainen toimitus sekä täysi palautusoikeus.
Valitse linssi

Lisävalinnat
Seuraava vaihe
39Yhteensä

CortonaTummanruskea (dark-brown)

image
A:
52 mm
B:
50 mm
C:
131 mm
D:
17 mm
E:
140 mm

Kommentit: 3 kpl
Käyttäjien arvio 11 ääntä

Katariina 11 Kesä 2018 - 18:48
Arvioitu:
Ihanat aurinkolasikehykset

Paula 3 Huhti 2015 - 09:33
Arvioitu:
Tätä mallia voisi olla tarjolla eri väreissä esim. punainen, oranssi, turkoosi, sininen, vihreä ja ehkä keltainenkin. Tällä hetkellä itse valitsisin turkoosin tai oranssin riippuen tietenkin sävystä. Kapea sanka käy autoilevallekin, eikä estä sivunäkyvyyttä.

Lucy 13 Loka 2012 - 10:46
Arvioitu:
Mitäs sanoisin näistä? Siis sopivat siro kasvoisille kuin nappi otsaan ja pysyivät päässä heti todella hienosti, joten näistä tulee varmana uusimmat lasini.:) Heti kun laitoin nämä kokeilu lasit päähän, niin näyttivät aivan omilta ja ovat tyyliltään erittäin hyvät, jotka sopivat siis jokaiseen menoon, niin erikoisemmille ihmisille, kuin tavallisille ja taiteellista silmää omistava ihminenkin pitää näitä mielellään, niin kuin esim minä joka teen käsilläni kaikkea taiteellista. Lasit olivat siis aivan kuin ne olisi itselle luotu.:) Nyt katson vaan näiden värit vielä läpi ja sitten tilaamaan. Upea löytö, se on pakko sanoa, mutta kestävyys nähdään käytössä.

Sinun arviosi
  Valitse ja klikkaa
Nimi Kirjaudu sisään voidaksesi antaa kommentteja tai arvioita.

Kommentti *
* Kommenttikenttään voit kirjata kokemuksiasi kyseisestä kehysmallista. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta et saa yhteyttä asiakaspalveluun.