BiellaSininen (blue)

39Yhteensä

Laske hinta suoraan!

Hintaan sisältyy: silmälasit sinun vahvuuksillasi, alv, ilmainen toimitus sekä täysi palautusoikeus.
Valitse linssi

Lisävalinnat
Seuraava vaihe
39Yhteensä

BiellaSininen (blue)

image
A:
51 mm
B:
25 mm
C:
121 mm
D:
17 mm
E:
135 mm
Kommentit: 11 kpl
Käyttäjien arvio 34 ääntä

Ilmi 13 Huhti 2013 - 09:44
NIMITTÄIN MULLA EI OO IKINÄ OLLU "AURINKOLASEJA" KIITOS

Ilmi 13 Huhti 2013 - 09:42
SAIN ILOITA UUSISTA LASISTA KAKSI PÄIVÄÄ JA LIUKASTUIN yritin suojella maksamattomia lasejani mutta naks oon niin allapäin en kehtaa kellekkää puha mitä teen voisitteko lähettää mulle samat lasit niin lähetän ne naks takasi. YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN ILMI OTAVA ja HYVÄÄ KEVÄTTÄ TEILLE! HALUAISIN ÄITIENPÄIVÄNÄ AURINKOLASIT OMILLA VAHVUUKSILLA! TEIHIN LUOTTAEN ILMI

Ilmi 3 Maalis 2013 - 09:52
Lähettäisittekö pian, kun kaaduin kotipihas pyörän kans olin niin varovainen että 3 kilometria talutin pyörää, mutta kotona kaaduin. en oo kattonu sähköpostia 6 kuukauteen mulla on FACEBOOKTILI. jos sinne ilimotatte on julkinen HYVÄÄ KEVÄTTÄ TEILLE

Outi 10 Heinä 2012 - 15:47
Arvioitu:
Malli on hyvä, ja lasit saa istumaan kasvoilleni hyvin. Sininen väri ei ole ihan paras mahdollinen itselleni. Varmaan haittaa, kun tilasin aiemmin keltaiset aurinkolaseiksi. Olen ehkä kirkkaampien värien ihminen. Mutta ilman muuta nämä kannattaa pitää. Talvikalpealla iholla ovat varmaan paremmat, kuin epätasaisesti päivettyneellä kesäiholla. Suosittelen kaikkia kokeilemaan rohkeasti keltaista, ainakin kesäkäyttöön!

Jenni 27 Huhti 2012 - 21:20
Arvioitu:
Tosi kivat kehykset! Värivaihtoehtoja toivoisin enemmän. Näitä pienille kasvoille sopivia kehyksiä on tarjolla tosi vähän, joten siitä iso plussa! :)

Lucy 5 Maalis 2012 - 17:26
Arvioitu:
Saatan silti tilata muuten lukulaseiksi myöhemmin, kun huomasin että joku oli tilannut sitä varten nämä ja nämä istuu suoraan kasvoihin ilman taittoja tms, niin voisi olla hyvät kakkos lasit kotona.

Lucy 5 Maalis 2012 - 17:25
Arvioitu:
Näistä pidin erittäin paljon, istuivat suoraan silmille. Aivan mahtava tyyli/siro. Sopii pienempi kasvoisille ja olisin tilannut nämä muuten heti, mutta väri ei sopinut minulle, kun olen suomalainen, mutta aika tumma ihoinen, ruskeat silmät, sekä sininen mitä käytän vaatteissa jne on erinlaista sinistä, niin lasit eivät sopineet väreihin, jos nämä samat olisi toisen värisenä, tilaisin varmana ne heti!(musta tai tumma hopea)

Ilmi 25 Heinä 2011 - 09:34
koska ne tulee hyvää kesää.

Paula 30 Kesä 2011 - 09:58
Todella sirot ja kevyet kehykset. Hinta mitätön, näillä hinnoilla köyhälläkin varaa ostaa useammat.

Raija 4 Touko 2011 - 16:21
Okein hyvin "istuvat" sirot/pirteát lasit. Ostin lukulaseiksi. Kiitos!

Armi 20 Heinä 2010 - 15:34
Arvioitu:
ihanan väriset.harmi,että pitää olla pieni "naama" tämän kokoisiin sankoihin.
odotan,että joku pvä isommatkin,pyöreähköt,aikuisen naisen kasvot saa jotain
näin kaunista väriä.
ei maailman tarvitse näyttää harmaalta.

Sinun arviosi
  Valitse ja klikkaa
Nimi Kirjaudu sisään voidaksesi antaa kommentteja tai arvioita.

Kommentti *
* Kommenttikenttään voit kirjata kokemuksiasi kyseisestä kehysmallista. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta et saa yhteyttä asiakaspalveluun.