AcriSininen (blue)

98Yhteensä

Laske hinta suoraan!

Hintaan sisältyy: silmälasit sinun vahvuuksillasi, alv, ilmainen toimitus sekä täysi palautusoikeus.
Valitse linssi

Lisävalinnat
Seuraava vaihe
98Yhteensä

AcriSininen (blue)

image
A:
55 mm
B:
36 mm
C:
134 mm
D:
16 mm
E:
140 mm
Kommentit: 4 kpl
Käyttäjien arvio 12 ääntä

Jari 11 Elo 2019 - 07:28
Arvioitu:
Lukualue aivan liian matalalla ja sivusuuntaan myös liian kapea täytyy kokoajan kääntää päätä.
onneksi ostin toiset toimistolasit joilla voi lukea mutta näillä monitehoilla ei tule mitään!!!!

Markku 3 Huhti 2019 - 10:41
Arvioitu:
Hyvin hiottu ja toimii hienosti kaksitehoilla. Korkealaatuisen tuntuiset, vahva kehys ja joustosanka hyvä asia. Olen täysin tyytyväinen. Jos poski on korkeammalla, voi alareuna osua niihin, sillä tämä on vähän isompi kehys, itselleni menevät juuri ja juuri. On ollut nyt noin kuukauden. Olen ollut tosi tyytyväinen favoptikiin jo pitkään, 2006 heinäkuusta lähtien.

Tytti 27 Syys 2018 - 12:27
Kahden vuoden mittainen kokemukseni Acri-silmälaseistani on sama kuin Markulla. Lukualue on aivan liian matalalla, lukeminen onnistuu hädin tuskin nenänvartta pitkin tai nostamalla lasit/lukualue pupillien korkeuteen. Hankalaa! Onneksi hankin samaan aikaan silmälasit toisilla kehyksillä, joilla lukeminen onnistuu helpommin. Mutta pikkuisen kismittää...

Markku 30 Heinä 2018 - 12:31
Arvioitu:
Pupillin korkeus linssillä ei vastannut mitoitustani (oli n. 3-4 mm alempana). Lukeminen onnistuu lähinnä nenänvartta pitkin, eli katselukulman täytyy olla linssin alareunassa. Myös lukualueen terävyys sivusuunnassa on erittäin kapea. Lähialueen hionta ei ole laadukaasti toteutettu.

Sinun arviosi
  Valitse ja klikkaa
Nimi Kirjaudu sisään voidaksesi antaa kommentteja tai arvioita.

Kommentti *
* Kommenttikenttään voit kirjata kokemuksiasi kyseisestä kehysmallista. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta et saa yhteyttä asiakaspalveluun.