Lisähinta + €0

Yksiteholinssit

Yksiteholinssit sisältyvät aina Favopticin perushintaan.

Yksiteholinssit on nimensä mukaisesti hiottu yhdelle voimakkuudelle. Miinuslinssit, jotka ovat keskeltä ohuemmat kuin reunoista, on tarkoitettu likinäön korjaamiseen. Mikäli tarvitset lukulasit tai olet kaukonäköinen, korjataan taittovirheesi pluslaseilla. Astigmatismin eli hajataiton korjaavasta hionnasta Favoptic ei koskaan peri lisämaksua.

Miinuslinssit likinäköön

Likinäkö on verraten yleinen ongelma ja ilmaantuu useimmiten jo nuorella iällä. Likinäkö johtuu siitä, että silmä on jonkin verran normaalia pidempi. Sen vuoksi valonsäteet taittuvat verkkokalvon eteen. Miinuslasit siirtävät valon taittumisen taaksepäin verkkokalvolle, jolloin näkö tarkentuu.

Pluslasit ikänäön ja kaukonäön korjaamiseen

Noin 40-45 vuoden iässä monet huomaavat, että heidän täytyy lukiessaan katsoa tekstiä yhä kauempaa. Syynä on silmän elastisúuden asteittainen väheneminen. Näkö ei tarkennu verkkokalvolle vaan sen taakse. Suurentavat yksiteholinssit eli pluslasit korjaavat ongelman.

Ikääntymisen myötä lukulasien voimakkuutta täytyy lisätä. Eläkeiän tienoilla silmän linssi on menettänyt kaiken elastisuutensa. Sen jälkeen linssien voimakkuutta ei tarvitse enempää lisätä.

Pluslaseja käyttävät myös kaukonäköiset ihmiset, joiden silmä on tavallista lyhyempi.

Astigmatismi – yksi taittovirheen muoto

Normaalin silmän linssi on symmetrinen mutta astigmatismissa linssin tai sarveiskalvon muoto on epätasainen. Taittovirhe on varsin yleinen ja syy siihen löytyy yleensä sarveiskalvosta. Jos oikein tarkkaan mitataan, meiltä kaikilta voidaan löytää pieni taittovirhe. Astigmatismin korjaus sisältyy kaikkiin Favopticin linsseihin.

Selkeä hinnoittelu - ilman ylimääräisiä kuluja

Kuluttajana ja asiakkaana voit edellyttää, että hinnoittelu on selkeää ja näet helposti silmälasien lopullisen hinnan eri kehys- ja linssivaihtoehdoilla. Sen takia löydät jokaiselta tuotesivulta hintalaskurin. Testaa ja klikkaa nähdäksesi lopullinen hinta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.