Ohjeita ja vinkkejä kun otat uudet silmälasisi käyttöön!

picture_missing

Käytä uusia lasejasi mahdollisimman paljon

Sinulla on 14 päivää aikaa koekäyttää silmälasejasi. Käytä niitä niin paljon kuin mahdollista. .


Huoltopakkauksesi: ruuvimeisseli ja puhdistusliina

Olet saanut silmälasien mukana mikrokuituliinan, joka on tarkoitettu linssien kiillottamiseen. Kun lasit tarvitsevat puhdistusta, käytä mietoa astianpesuainetta ja huuhtele haalealla, ei liian kuumalla vedellä. Kuivaa varoen.

On mahdollista, että sankojen ruuveja täytyy jälkisäätää parin kuukauden kuluttua. Sitä varten olemme lähettäneet sinulle pienen ruuvimeisselin.


Näin säädät

Esittelyfilmi Yksiteholasit
Esittelyfilmi Moniteholasit


Favopticin silmälasit on säädetty siten, että ne sopivat useimmille käyttäjille. Joissakin tapauksissa ne kaipaavat hieman lisäsäätöä. Se on helppoa: noudatat vain alla olevia ohjeita.


1. Aisat saavat joustaa hieman suhteessa pään muotoon. Kuva ylhäältä päin katsottuna. Metalliaisoja voi taivuttaa jonkin verran. Muotoillaksesi muoviaisoja, pidä yhtä aisaa kerrallaan kuumassa, juoksevassa vedessä kolmen minuutin ajan.

2. Metallikehysten nenäosan tuet on kiinnitetty pienillä metallikiinnikkeillä. Tukia pitää mahdollisesti säätää sopiviksi niin että kehykset tuntuvat mukavilta ja ovat sopivalla korkeudella.

3. Aisan ja linssiosan kulma näyttää tyypillisesti tällaiselta. Silmälaseihisi on valmiiksi säädetty kuvan kaltainen kallistus.

4.Tarkistaaksesi ovatko kehykset suorat voit esimerkiksi asettaa ne ylösalaisin tasaiselle pöydälle.

Tuotetakuu

Favopticin silmälaseilla on 12 kuukauden korjaustakuu, joka kattaa mahdolliset valmistusviat. Lähettäessään tuotteen Favopticille korjattavaksi asiakas maksaa ainoastaan postikulut.


Favoptic tuki

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen uusiin laseihisi. Jos sinulle ilmaantuu ongelmia tai kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse support@favoptic.fi tai puhelimitse 09 85 67 15 99.