FabrianoTeräksenharmaa (gun)

39Yhteensä

Laske hinta suoraan!

Hintaan sisältyy: silmälasit sinun vahvuuksillasi, alv, ilmainen toimitus sekä täysi palautusoikeus.
Valitse linssi

Lisävalinnat
Seuraava vaihe

FabrianoTeräksenharmaa (gun)

Löytyy useissa sävyissä

Trendikäs mattapintainen metallikehys Kehyksen sanka joustosaranalla.

  • Sopivat moniteholinsseille.
image
A:
53 mm
B:
32 mm
C:
131 mm
D:
17 mm
E:
140 mm
Kommentit: 4 kpl
Käyttäjien arvio 16 ääntä
 

Kari 18 Syys 2018 - 16:41
Arvioitu:
Näiden lasien heikko kohta on näköjään toinen sanka. Parin päivän normaalin käytön jälkeen oli aisa pöydällä kun luin lehteä ja pieni lehdykkä myös.
Reklamaatio!

Kimmo 7 Marras 2014 - 16:37
Kommentoin joitakin päiviä sitten lasejani, niistä kun irtosi sanka. Nyt minun on kiitollisena kerrottava, että kommenttini jälkeen asiakaspalvelu minuun yhteyttä, pyysi lasini korjattavakseen ja teki sen viivytyksettä. Sain postissa lasini tänään. Voin siis joka tapauksessa suositella Favopticia. Kiitos hyvästä palvelusta.

Kimmo 4 Marras 2014 - 09:01
Arvioitu:
Lasien vasen sanka irtosi juotoksesta. En huomannut mitään erityistä rasitusta, vääntöä taikka muuta syytä siihen. Takuuaika on päättynyt noin kuukausi sitten. Taidan yrittää liimata sangan kehykseen. Olen käyttänyt näitä laseja varsin vähän. En siis voi suositella niitä.

Satu 5 Maalis 2014 - 07:00
Toiset metallikehys lasit puolen vuoden sisällä joissa ongelma. Vasen sanka irtosi syy: yläpuolinen ruuvinkanta irti. Nämäkin laatikon pohjalle joutivat..

Sinun arviosi
  Valitse ja klikkaa
Nimi Kirjaudu sisään voidaksesi antaa kommentteja tai arvioita.

Kommentti *
* Kommenttikenttään voit kirjata kokemuksiasi kyseisestä kehysmallista. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta et saa yhteyttä asiakaspalveluun.