SalernoRuskea (brown)

errYhteensä

Laske hinta suoraan!

Hintaan sisältyy: silmälasit sinun vahvuuksillasi, alv, ilmainen toimitus sekä täysi palautusoikeus.
Valitse linssi

Lisävalinnat
Seuraava vaihe
  • Standardi moniteholinssi eivät sovi näihin kehyksiin.
  • FreeForm moniteholinssi eivät sovi näihin kehyksiin.

SalernoRuskea (brown)

Löytyy useissa sävyissä

Siisti, trendikäs puusankainen kehysmalli. Mallissa on tavallisesti hyvä istuvuus, mutta huomioi että puuaisoja ei voi taivuttaa. Kehyksen sanka joustosaranalla.

  • Ei sovellu moniteholinsseille
image
A:
50 mm
B:
25 mm
C:
133 mm
D:
17 mm
E:
135 mm
Kommentit: 7 kpl
Käyttäjien arvio 42 ääntä
 

Outi 15 Heinä 2016 - 11:04
Oikeasti istuvat hyvin, myös hentorakenteiselle ihmiselle. Nyt etsin aurinkolaseja, eli en tilaa näit, mutta harkitsen myöhemmin käyttölaseiksi. Joku kertoi saaneensa ihoärsytystä: aisa on lakattua puuta, eli ilmeisesti lakalle voi huonolla tuurilla allergisoitua.

Desiré 27 Kesä 2013 - 13:39
Ovatko nuo todella puuta. Sovituslinssit näyttivät muovilta, joka oli tehty puun näköiseksi,

Juha-pekka 1 Kesä 2012 - 14:56
Arvioitu:
Päivittäisessä käytössä, sekä kotona että työssä. Kestävät, jämäkät ja hyväntuntuiset lasit. Pinnoite tosissaan minullakin lähtenyt parinvuoden käytön jälkeen hilseilemään, mutta muuten toimii kuin unelma.

Anu 16 Heinä 2011 - 09:04
Arvioitu:
Kehyksistä alkoi lähteä väripäällyste pieninä repaleina puolentoista vuoden päivittäisen käytön jälkeen. Muuten viehättävä malli.

Taina 20 Maalis 2011 - 06:54
Arvioitu:
Olen tyytyväinen ja suosittelen! Monitehoiksi sopivat. kehykset. Vajaassa kahdessa kuukaudessa en ole huomannut ongelmia esim. ärsytyksiä. Sen verran ärsytystä tuli nenätyynystä, että piti tuunata. Alaosaan oli jäänyt törröttävä kohta, joka pureutui ihoon. Saksilla sai reunan tasaiseksi.

Kielo 22 Joulu 2010 - 15:01
Mulla on jo toiset monitehot näille kehyksille, sekä lukulasit. Tyylikkäät kehykset, vanhoista monitehoista on vain sankojen puuosien lakka kulunut sisäpuolelta ihoon keskevalta alueelta, mutta voin käyttää edelleen varalaseina.

Katriina 1 Joulu 2010 - 05:55
Ihanat, tyylikkään persoonalliset lasit! Muuten olen todella tyytyväinen, mutta sangat aiheuttavat ihoärsytystä. Ohimoille nousee ihottumaa, mitähän ainetta sangat tarkalleen ovat?

Sinun arviosi
  Valitse ja klikkaa
Nimi Kirjaudu sisään voidaksesi antaa kommentteja tai arvioita.

Kommentti *
* Kommenttikenttään voit kirjata kokemuksiasi kyseisestä kehysmallista. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta et saa yhteyttä asiakaspalveluun.